Flutes

Tilbehør til grill, suppe, salater og andre retter.

Tid
3,5 time
Sværhedsgrad
Let

-> Sådan laver du Flutes

Maja’s glade madblog

Ingredienser til 2-3 stk.

4gram Tørgær
3,5dl Koldt Vand
500gram Mel (150gram Durummel, 350gram Manitoba mel)
3tsk Salt
½ltr Kogende Vand (Damp v. Bagning)

Fremgangsmetode

  1. Bland mel og tørgær sammen i en skål for sig.
  2. Kom vand og salt i røreskålen og tilsæt herefter al melblandingen.
  3. Rør på maskinen v høj hastighed i ca. 10min. Til dejen slipper skålens bund.
  4. Kom det i en olie-smurt beholder og sæt på køl i 2timer.
  5. Form flutesne og lad dem hæve i 1time under et klæde.
  6. Tænd ovnen på 270°C varmluft når flutesne har hævet i ca. 30min.
    Hav både bradepande og bageplade i ovnen imens.
  7. Når flutesne har hævet færdigt, så snittes flutesne dybt med et barberblad.
  8. Kom ½ltr kogende vand i bradepanden (nederst i ovnen).
  9. Kom flutesne ind på bagepladen og bag i 5min med damp.
  10. Tag bradepanden med vand ud af ovnen efter 5min og skru ned for temperaturen til 225°C og bag nu yderligere 3-5minutter.
© Majas Madblog. All rights reserved.