Kålgnocchi

Gnocchi er den ultimative comfort food og ´go to´, når tingene skal gå lidt stærkt herhjemme. Prøv denne lækre kål-udgave, som med få ingredienser smager så englene flyver.

Tid
20min
Sværhedsgrad
Let

-> Sådan laver du Kålgnocchi

Maja’s glade madblog

Ingredienser til 2personer

500gram Frisk Gnocchi
100gram Chorizopølse
200gram Frisk Grønkål
1spsk Olie
1tsk Smør til Stegning
2spsk Parmesanost

Fremgangsmetode

  1. Skær chorizoen i små tern, og kom dem på en pande med olie
  2. Pluk grønkålen og skyl den godt.
  3. På en anden pande tilsættes nu smøren, og når den er smeltet og varm tilsættes gnocchi, som steges på alle sider, så de får en god stegeskorpe.
  4. Kom grønkålen op i panden til chorizoen, og lad den stege sammen med.
  5. Tilsæt de nu tilberedte gnocchi til panden med kål og chorizo, og bland det godt sammen.
  6. Servér med parmesanost drysset over.
© Majas Madblog. All rights reserved.