Kartoffel-porresuppe

Findes der noget bedre end en dejlig varm hjemmelavet suppe med masser af smag, når regnen siler ned? Vi elsker ihvertfald suppe hjemme hos os. Nyd den med lækker hjemmelavet flutes.

Tid
40min
Sværhedsgrad
Let

-> Sådan laver du Kartoffel-porresuppe

Maja’s glade madblog

Ingredienser til 4 personer

2 Porre
1 Løg
2 Fed Hvidløg
2 Hønsebouillonterninger
800ml Kogende Vand
250ml Madlavningsfløde
Smør til stegning
Salt/pPber
400gram Bacon i tern

Fremgangsmetode

  1. Skær alle grøntsagerne i grove tern.
  2. I en gryde tilsættes smør, løg og hvidløg.
  3. Når de har fået lidt farve, tilsættes porre, hvorefter kartoflerne kommes i.
  4. Når kartoflerne også har fået lidt farve, kommes bouillonterninger og kogende vand i gryden og suppen sættes til at simre under låg i ca. 30minutter, eller til kartoflerne er møre.
  5. På en tør og kold pande sættes bacon til stegning.
  6. Når kartoflerne er møre, så stavblendes hele suppen, og fløden tilsættes.
  7. Smages til med salt og peber.
© Majas Madblog. All rights reserved.