Karry Dahl

Denne lækre vegetariske ret, som nemt kan gøres vegansk smager så afsindig godt.

Tid
40min
Sværhedsgrad
Middel

-> Sådan laver du Karry Dahl

Maja’s glade madblog

Ingredienser til ca. 3 personer

2dl Gule Linser
2 Porre
¼ Spidskål
1 Løg
2 Fed Hvidløg
1spsk Olie
2 Grøntsagsbouillonterninger (opløst i 6dl kogende vand)
250ml Madlavningsfløde
1tsk Karry
Salt/Peber
2,5dl Brune Ris

Fremgangsmetode

  1. Snit alle grøntsagerne
  2. Kom linserne i blød
  3. Sæt letsaltet vand over at koge. Tilsæt de brune ris og lad dem koge som anvist bag på pakken.
  4. Tilsæt olie, løg og hvidløg i en dyb pande.
  5. Når de har fået lidt farve, tilsættes porre.
  6. Tilsæt karry og lad det riste lidt.
  7. Tilsæt spidskål.
  8. Når kålen er lettere faldet sammen, kommes de afdryppede linser op i panden og steges let.
  9. Efter 2 minutter tilsættes bouillon og lad retten simre under låg i ca. 5minutter.
  10. Herefter tilsættes madlavningsfløden og retten skal stå og simre i ca. 15minutter, til linserne er al dente.
  11. Servér karry dahl med brune ris.
© Majas Madblog. All rights reserved.