Fluffy Chokoladekage

En god lækker chokoladekage skal man ikke kimse af. Her i en lidt anderledes version, lavet på græsk yoghurt.

Tid
1time
Sværhedsgrad
Let

-> Sådan laver du Fluffy Chokoladekage

Maja’s glade madblog

Ingredienser til ca. 12personer

Kage:
500gram Græsk Yoghurt (eller Skyr)
2 Æg
250gram Brun Farin (eller alm. Sukker)
3tsk Vaniljesukker
300gram Mel
1tsk Bagepulver
2tsk Natron
50gram Kakaopulver
½dl Kold Kaffe
100gram Groft Hakket Mørk Chokolade (kan undlades)
1knsp Salt

Glasur:
2spsk Flormelis
1spsk Kakaopulver
1tsk Vaniljesukker
70gram Mørk Chokolade
75gram Smør

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 175°C varmluft.
  2. Kom yoghurt og æg i en skål og pisk det sammen til en ensartet masse.
  3. Tilsæt brun farin, vaniljesukker og salt og pisk det sammen.
  4. Sigt mel, bagepulver, natron og kakaopulver over massen og bland det sammen.
  5. Tilsæt kaffe og pisk det let sammen.
  6. Vend chokoladen i kagemassen, og kom det i en lille bradepande beklædt med bagepapir.
  7. Bages i ca. 30 minutter.
  8. Kom smør og chokolade i en skål som kan tåle mikrobølgeovn, og varm det let til det hele er smeltet.
  9. Sigt tørstofferne til glasuren i, og bland det godt sammen til der ingen klumper er i.
  10. Hæld glasuren over kagen.
© Majas Madblog. All rights reserved.