Morgenmadsskåle med blødbagte æg

Hvis man kunne kombinere det blødkogte æg, morgenbrødet og det ´sunde´, så ville det være i stil med denne lækre morgenmadssnack. For at toppe den en gang, så kan lidt sprødstegt bacon på toppen klart anbefales.

Tid
20min
Sværhedsgrad
Let

-> Sådan laver du Morgenmadsskåle med blødbagte æg

Maja’s glade madblog

Ingredienser til 2stk.

1ark Filodej
2 Æg
1 Cherrytomat
Salt/Peber

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 190°C alm. Luft
  2. I en muffin-bradepande smøres to af hullerne med lidt olie, hvorefter filodejen klippes op (1ark = 6stykker).
  3. I en skål slås et æg ud og piskes sammen.
  4. Kom så 1stykke filodej i en form, pensel bunden med lidt æg, og fyld så skålen op til der er 3 stykker i hver form.
  5. Slå 1 æg ud i hver af skålene, og kom et par skårne tomater i hver.
  6. Kom lidt salt og peber oven på æggene.
  7. Bages i ovnen i ca. 15minutter
© Majas Madblog. All rights reserved.