Kagemasse:
2 Æg
200gram Rørsukker
180gram Mel
2tsk Bagepulver
60gram Smeltet Smør
1,5dl Mælk
1,25dl Citronsaft
50gram Marcipan
1tsk Salt
1tsk Vaniljesukker
1tsk Gul pulverfarve (eller Brug gul frugtfarve til det har en tilpas farve)
Glasur:
Flormelis
Citronsaft
Fremgangsmetode
Tænd ovnen på 180°C alm. Luft
Pisk æg og sukker sammen til en luftig æggesnaps.
Kom mel og bagepulver i en skål for sig og bland godt sammen.
Skiftevis sigtes nu melblandingen i skålen og mælk mens der røres godt sammen.
Kom smeltet smør og citronsaft sammen og tilsæt det nu til kagemassen.
Kom den gule farve i, lidt ad gangen, til dejen har en fin farve.
Vend revet marcipan i dejen.
Bages i 30-35minutter.
Lad dejen køle helt af, hvorefter glasuren laves.
Kom flormelis i en skål, og tilsæt så citronsaft lidt ad gangen til den har en tilpas konsistens.