Squashkage med ostecreme

Denne skærekage er nem og god at have med, når det er ens tur til at have kage med til klassen, på arbejde eller bare fordi. Valnødderne kan undlades, hvis ikke man ønsker dem.

Tid
1,5time
Sværhedsgrad
Let

-> Sådan laver du Squashkage med ostecreme

Maja’s glade madblog

Ingredienser til ca. 15-20stk.

Kagemasse:
4 æg
200gram brun farin
150gram smeltet smør
2tsk vaniljesukker
2tsk stødt kanel
2tsk bagepulver
1tsk kardemomme
200gram hvedemel
60gram grofthakket valnødder
350gram revet og drænet squash
1knsp salt

Ostecreme:
300gram neutral friskost
150gram blødt smør
225gram flormelis
3tsk vaniljesukker
50gram valnødder (pynt)

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 165°C Varmluft.
  2. Start med at riv squash, og lad det stå og dræne i en si.
  3. Kom æg, farin, vaniljesukker og salt i en skål og pisk godt til det er en lettere luftig masse.
  4. Kom mel, bagepulver, kanel og kardemomme i en skål for sig, og sigt det bagefter over i æggemassen.
  5. Bland smør i.
  6. Vend valnødder og squash i.
  7. Kom kagemassen i en brandepande beklædt med bagepapir (ca. 28x18cm).
  8. Bag i 30-35min til der ikke er flydende kage på gaflen, når du stikker i den.
  9. Når kagen er afkølet, blandes alle ingredienserne til ostecremen i en skål, og piskes godt til en homogen masse.
  10. Fordel ostecremen over kagen, og pynt med valnødderne til sidst.
© Majas Madblog. All rights reserved.