Blåbær salat

Perfekt tilbehør til kød, grill eller tærter.

Tid
20 min
Sværhedsgrad
Let

-> Sådan laver du Blåbær salat

Maja’s glade madblog

Ingredienser til ca. 3 personer

1 stk Hjertesalat
1 stk Rød Snackpeber
125 gram Blåbær
3 stk Forårsløg
50 gram Feta
15 gram Solsikkekerner
Salt

Fremgangsmetode

  1. Bræk bladene af salathovedet og kom dem i en stor skål med kold vand. Evt. skær dem i stykker eller riv dem lidt rustikt, afhængigt af smag og behag.
  2. Skær forårsløgene og snackpeberen i skiver.
  3. Kom solsikkekernerne på en stegepande og rist dem let. Smag til med salt.
  4. På et fad anrettes først hjertesalaten, herefter forårsløg og snackpeberen efterfulgt af blåbærrene.
  5. Smuldre fetaen over og afslut med solsikkekernerne.
© Majas Madblog. All rights reserved.