Spidskålstzaziki

Spidskålstzaziki er bedst på første dagen, men kan sagtens laves en time i forvejen. Den er god som tilbehør til græsk gyros, fladbrød, grill menu eller lignende.

Tid
20 min
Sværhedsgrad
Let

-> Sådan laver du Spidskålstzaziki

Maja’s glade madblog

Ingredienser til ca. 8-10 personer

1 Hel Spidskål
1000 gram Græsk Yoghurt (jeg bruger 2%)
3 Fed Hvidløg
Salt/Peber

Fremgangsmetode

  1. Snit alt spidskålen i fine strimler og kom det i en stor skål.
  2. Tilsæt en håndfuld groft salt og massér det ind i kålen og lad det stå i 10-15minutter.
  3. Kram kålen, så der begynder at sive væske ud. Fyld herefter skålen helt op med koldt vand, og si det hele af flere omgange, så alt saltet er skyllet ud.
  4. I en anden stor skål, kommes der græsk yoghurt og presset hvidløg i, og smages til med salt og peber.
  5. Kom kålen over i skålen med yoghurt, vær obs på at presse så meget væske ud af kålen som muligt.
© Majas Madblog. All rights reserved.