Bagt tomatsalat

Det bedste ved grillretter er altid tilbehøret, især salater. Jeg elsker salater, og jeg synes det er sjovt at eksperimentere med smagene.

Tid
1,5time
Sværhedsgrad
Middel

-> Sådan laver du Bagt tomatsalat

Maja’s glade madblog

Ingredienser til 10-14personer

2 Portioner Semi-Dried Tomater (se opskrift)
400gram Frisk Grønkål
500gram Salatost
240gram Opblødte Kikærter (1dåse)
1spsk Olie
1spsk Tørret Timian

Dressing:
5spsk Solsikkeolie
1spsk Balsamicoeddike
1tsk Dijonsennep
1tsk Honning
Citron
Salt/Peber

Fremgangsmetode

  1. Start med at lave 2 portioner semi-dried tomater (se opskrift)
  2. Kom olie, kikærter, timian og lidt salt på en pande, og lad dem riste i ca. 15-20minutter, til de er sprøde udenpå og bløde indeni.
  3. Bland Pluk grønkål og lad det stå i en skål med koldt vand.
  4. Bland olie, eddike, honning og sennep i en lille skål, smag til med citron, salt og peber.
  5. Vend grønkålen i dressingen og kom det nederst i fadet.
  6. Smuldre salatosten over, og kom derefter tomater og kikærter på.
© Majas Madblog. All rights reserved.