Chili-græskarsuppe

Når efteråret nærmer sig, så nyder vi en god suppe, gerne en gang i ugen. Nyd den sammen med et stykke hjemmebagt flutes til.

Tid
40min
Sværhedsgrad
Let

-> Sådan laver du Chili-græskarsuppe

Maja’s glade madblog

Ingredienser til 3 personer

1 Græskar (jeg bruger butternut squash ca. 1kg)
1 Løg
2 Fed Hvidløg
250ml Madlavningsfløde
2 Hønsebouillonterninger
800ml Kogende Vand
½tsk Chiliflager
Salt/Peber
Smør til stegning

200gram Bacon i tern
1dl Græskarkerner

Fremgangsmetode

  1. skær alle grøntsagerne i grove tern.
  2. Tilsæt smør, løg og hvidløg
  3. Når de har taget en smule farve, tilsættes græskar og de vendes rundt til de får lidt varme.
  4. Tilsæt nu chili, bouillon og kogende vand, og lad suppen stå og simre under låg i ca. 30minutter (eller til græskarne er møre).
  5. På en tør, kold pande tilsættes bacon og steges.
  6. Lige inden baconet er nok, så tilsættes græskarkerner, så de får en lille smule varme, herefter slukkes der for panden.
  7. Når græskar er møre, stavblendes hele suppen, og fløden tilsættes.
  8. Smag til med salt og peber.
© Majas Madblog. All rights reserved.