1. Tænd ovnen på 150°C alm. Luft.
2. Kom 110gram glukosesirup i en gryde og lad det koge lidt til det er helt flydende.
3. kom resten af ingredienserne, på nær chokoladen, over i en skål.
4. Når glukosesiruppen er flydende, hældes den over massen og blandes godt.
5. Kom massen i en bagepapirsbeklædt bradepande og form massen til en firkant i den ønskede højde (ca. 2cm), og tryk det godt sammen.
6. Bages i ca. 18-20min.
7. Lad massen afkøle helt på en rist, og vend den da rundt og træk bagepapiret af undersiden og lad den sætte sig.
8. Skær myslibarhapserne i de ønskede størrelser.
9. Smelt chokoladen i mikrobølgeovnen, og lad den ikke overstige 33°C
10. Dyb myslibarhapserne i chokoladen og kør dem forsigtigt over kanten, så chokoladelaget ikke bliver for tykt.
11. Sæt hapserne på køl til chokoladen sætter sig.