Efterårssuppe

Der hersker vel ingen tvivl om, at vi er svært glade for suppe. Det er en dejlig måde at få brugt lidt af de grøntsager på, som man har liggende i skuffen. Denne udgave velegner sig godt med lidt stegt bacon og et stykke hjemmebagt flutes.

Tid
40min
Sværhedsgrad
Let

-> Sådan laver du Efterårssuppe

Maja’s glade madblog

Ingredienser til 3 personer

3 Bagekartofler
3 Gulerødder
2 Porre
1 Løg
2 Fed Hvidløg
2 Grøntsagsbouillonterninger
800ml Kogende Vand
250ml Madlavningsfløde
200gram Bacontern
Salt/Peber
Smøg til Stegning

Fremgangsmetode

  1. Skræl og rens grøntsagerne og skær dem i grove tern.
  2. I en gryde kommes smør, løg og hvidløg.
  3. Når løgene er glasklare, tilføjes porre og gulerødder, og lad dem stege lidt.
  4. Tilsæt kartoflerne.
  5. Når grøntsagerne har fået en lille smule farve, tilsættes bouillonterningerne og det kogende vand, hvorefter suppen skal koge/simre i 30minutter ved middelvarme.
  6. I mellemtiden steges bacon på en tør pande.
  7. Blend suppen med en stavblender, og tilsæt fløden og smag til med salt og peber.
© Majas Madblog. All rights reserved.