Gulerodskage med Ostecreme

Denne krydrede gulerodskage smager himmelsk. Hvis man ikke er vild med nødder, så kan valnødderne undlades.

Tid
1time
Sværhedsgrad
Middel

-> Sådan laver du Gulerodskage med Ostecreme

Maja’s glade madblog

Ingredienser til ca. 6-8 personer

Kage:
250gram Revet Gulerod
160gram Mel
½tsk Stødt Ingefær
½tsk Kardemomme
½tsk Muskatnød
1tsk Bagepulver
1tsk Stødt Kanel
1tsk Vaniljesukker
½tsk Salt
120gram Rørsukker
55gram Brun Farin
100gram Groft Hakket Valnødder + 6 Hele Valnødder
3 Æg
2dl Solsikkeolie

Ostecreme:
200gram Frisk Ost (Neutral)
100gram Blødt Smør
150gram Flormelis
2tsk Vaniljesukker

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 190°C Alm. Luft.
  2. I en skål blandes olie, sukker og farin og piskes godt sammen.
  3. Tilsæt æg og salt, og pisk til en ensartet masse.
  4. I en skål for sig kommes alle tørstofferne i, som sigtes over æggemassen.
  5. Vend gulerod og nødder ned i kagemassen.
  6. Hæld dejen i en springform (ø 23cm) beklædt med bagepapir.
  7. Kagen kommes nu i ovnen og bages i 40-45minutter. Lad kagen køle helt af på en bagerist.
  8. I en skål kommes alle ingredienserne til ostecremen og pisk godt sammen til der ingen klumper er i.
  9. Ostecremen fordeles nu over den afkølede kage, og pynt af med de hele valnødder.
© Majas Madblog. All rights reserved.