Linselasagne

Jeg har altid elsket lasagne, men vi ved jo godt, at vi skal ´holde igen´ med for meget oksekød. Derfor har jeg kastet mig over denne vegetariske udgave – og den vil vi faktisk hellere have end “the real deal”. Servér den med salat og flutes til.

Tid
1time
Sværhedsgrad
Middel

-> Sådan laver du Linselasagne

Maja’s glade madblog

Ingredienser til ca. 3-4 personer

400gram Hakket Tomater
250ml Madlavningsfløde
1spsk Tomatpuré
1spsk Tørret Oregano
1spsk Tørret Basilikum
1spsk Tørret Timian
1spsk Paprika
1tsk Karry
1tsk Løgpulver
Salt/Peber
1 Løg
3 Fed Hvidløg
2 Snackpeber
200gram Cherrytomater
2dl Røde Split Linser
8 Lasagneplader
500ml Mornaysauce
150gram Revet Ost
1spsk Olie

Fremgangsmetode

  1. Kom hakket tomater, fløde, krydderier og krydderurter og tomatpuré i en beholder og blend til en ensartet ´sauce´.
  2. Tænd ovnen på 180°C alm. Luft.
  3. Snit alle grøntsagerne og hold dem adskilt.
  4. I en gryde kommes 1spsk olie, hvorefter løgene tilsættes og steges glasklare.
  5. Tilsæt herefter snackpeberen og sautér kort.
  6. Kom linserne i en si, og skyl dem godt under koldt vand inden de tilsættes gryden og steges let.
  7. Tilsæt saucen og smag til med salt og peber.
  8. I et ildfast fad samles lasagnen nu: fyld-mornaysauce-plade indtil det hele er brugt.
  9. Pynt lasagnen med ost og tomater.
  10. Bages nu i 30minutter, hvorefter lasagnen bliver stående i ovnen (lukket) i 10minutter.
© Majas Madblog. All rights reserved.