Mandelsmåkager

Vi har altid hjemme i huset til at bikse en hurtig småkage-dej sammen. Denne mandelsmåkage er virkelig en lækker aftensnack til kaffen.

Tid
1time
Sværhedsgrad
Let

-> Sådan laver du Mandelsmåkager

Maja’s glade madblog

Ingredienser til ca. 20-25stk.

½tsk Natron
½spsk Vand
1dl Mandelmel
2,5dl Mel
100gram Blødt Smør
1dl Rørsukker
½spsk Lys Sirup

Fremgangsmetode

  1. Opløs natron i vandet i en skål.
  2. Tilsæt de resterende ingredienser og bland det hele godt sammen med hænderne.
  3. Saml dejen og form den som en aflang pølse med ´flade´ ender.
  4. Sæt dejen på køl i 2-4timer.
  5. Tænd ovnen på 175°C alm. Luft.
  6. Skær dejen ud i ½cm tykke skiver og fordel dem på 2 bageplader.
  7. Bages i 8-10minutter
  8. Afkøles på en bagerist og når de er helt afkølet, opbevares de i en lufttæt beholder.
© Majas Madblog. All rights reserved.