Pandekager med havregryn

Nydes med sukker, syltetøj, nutella, is, chokolade eller hvad man lige har lyst til.

Tid
25 min
Sværhedsgrad
Let

-> Sådan laver du Pandekager med havregryn

Maja’s glade madblog

Ingredienser til ca. 4 stk. ( 2 personer )

1,5 dl Letmælk
50 gram Mel
25 gram Havregryn (malet til mel i minihakker)
2 stk æg
½ tsk Vaniljesukker
1 tsk Rørsukker
½ tsk kardemomme
1 nip Salt

Fremgangsmetode

  1. Mal havregrynet til mel.
  2. Kom alle tørstofferne i en skål for sig.
  3. Kom æg og mælk i en skål og pisk godt til
    en luftig og ensartet masse.
  4. Tilsæt tørstofferne lidt ad gangen.
  5. Lad dejen hvile i 15-30min.
  6. Kom lidt smør på en varm pande og kom en passende mængde dej på panden.
  7. Når pandekagerne er blevet let gyldne på begge sider, er de færdige.
© Majas Madblog. All rights reserved.