Gnocchi med Semi-dried tomater og Chorizo

Gnocchi er den ultimative comfort food, her i en lidt mere tidskrævende version med semi-dried tomater, men hele ventetiden værd.

Tid
50 min
Sværhedsgrad
Svær

-> Sådan laver du Gnocchi med Semi-dried tomater og Chorizo

Maja’s glade madblog

Ingredienser til 2 personer

1 portion Semi-dried Tomater
350 gram Ghnocci
100 gram Chrorizo-pølse
75 gram Frisk Spinat
1 spsk Solsikkeolie
1 tsk Smør (til stegning)
10 gram Parmesanost

Fremgangsmetode

  1. Skær chorizoen ud i tern og kom dem på en pande med 1spsk olie.
  2. På en anden pande tilsættes smør til stegningen af ghnocciene.
  3. Når Chorizoen har fået lidt stegning, tilsættes den godt skyllede spinat og steger til væsken er fordampet.
  4. De nu stegte ghnocci tilsættes panden med chorizo og spinat, og de Semi-dried tomater tilsættes og det hele rystes godt sammen.
  5. Servér med lidt parmesanost ovenpå.
© Majas Madblog. All rights reserved.