Semi-dried Tomater

Jeg elsker tomater, i alverdens udgaver. Men min absolutte favorit er semi-dried tomater. 

Tomaterne er gode som tilbehør til tapas, i salater eller i pastaretter.

Tid
15 min
Sværhedsgrad
Let

-> Sådan laver du Semi-dried Tomater

Maja’s glade madblog

Ingredienser til ca. 4 personer som tilbehør

450 gram Cherrytomater
2 spsk Solsikkeolie
1 spsk Hvidvinseddike
1 spsk Rørsukker
1 spsk Tørret Timian
1 tsk Havsalt

Fremgangsmetode

  1. Tænd ovnen på 130°C varmluft.
  2. Skyl tomaterne og halvér dem, hvorefter de kommes på en bageplade med bagepapir.
  3. Bland olie, eddike, sukker og krydderier i en lille skål og pensl tomaterne med massen.
  4. Kom tomaterne ind i ovnen og lad dem bage 1 time.
© Majas Madblog. All rights reserved.