Cookies med tranebær, mandler og hvid chokolade

En god cookie skal der nærmest altid være hjemme, for det er altså bare den ultimative snack til aftenskaffen når det skal være ekstra godt. Og denne udgave får ikke lov til at være “på lager” særligt længe herhjemme.

Tid
60 min
Sværhedsgrad
Middel

-> Sådan laver du Cookies med tranebær, mandler og hvid chokolade

Maja’s glade madblog

Ingredienser til ca. 20 stk

85 gram Blødt Smør
100 gram Rørsukker
125 gram Mel
1,25 tsk Vaniljesukker
0,75 tsk Bagepulver
0,75 tsk Natron
1 knsp Salt
25 gram Lys Sirup
25 gram Grofthakket Tranebær
25 gram Grofthakket Mandler
25 gram Hvid Chokolade

Fremgangsmetode

  1. Kom smør, rørsukker og sirup i en skål og pisk sammen til en ensartet masse.
  2. Tilsæt mel, vaniljesukker, natron, bagepulver og salt og bland det godt sammen.
  3. Tilsæt herefter de grofthakkede mandler, tranebær og den hvide chokolade.
  4. Sæt dejen til hvile i køleskabet i 30-60min.
  5. Tænd ovnen på 175°C Varmluft.
  6. Fordel dejen i 20 lige store kugler og fordel dem på 2 bageplader (10 på hver).
  7. Giv dem et lille tryk før de bages i 7-8min.
  8. Lad dem køle helt af på en bagerist.
© Majas Madblog. All rights reserved.